You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

Levering

 

We hebben een goede kennis van verzendroutes en kiezen het handige verzendpad dat de levering sneller maakt. Gezien de verre verzending, bieden wij 6 verzendwijzen: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS en Air Mail.

Als algemene regel geldt dat de verwerkingstijd plus levertijd gelijk is aan de totale levertijd. De verwerkingstijd varieert meestal van 1-5 werkdagen. De verwerkingstijd omvat het ontvangen van uw bestelling en het inpakken van het artikel voor verzending. Nadat de verwerking is voltooid en de verzending begint, is de verzendtijd de transittijd van ons magazijn naar uw verzendadres.

De levertijd op internationale bestemmingen is meestal 3-14 dagen na de orderbevestiging. Houd er rekening mee dat vertragingen die buiten onze controle liggen, kunnen optreden bij de douane. U ontvangt bij verzending een trackingnummer om de voortgang van uw zending te volgen.

Als u een geldig e-mailadres opgeeft wanneer u bestelt, ontvangt u twee soorten e-mails:

Bijna onmiddellijk nadat u een bestelling plaatst, ontvangt u een e-mail met het onderwerp "Orderbevestiging". Deze e-mail bevestigt dat uw bestelling is ontvangen en wordt verwerkt.

Wanneer uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u een e-mail met het onderwerp "Bevestiging bestelling verzending" met daarin het trackingnummer van uw zending. Met dit nummer heeft u 24 uur per dag toegang om de voortgang van uw pakket te volgen terwijl het naar u onderweg is.

Leveringen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad. Als we een probleem hebben met uw bestelling, zoals het niet beschikbaar zijn van een artikel, bellen we u. Als u niet beschikbaar bent, sturen we u een e-mail met de actie die we ondernemen. Sommige van onze leveringsmethoden zorgen ervoor dat uw zending volledig kan worden gevolgd vanaf verzending tot aflevering en ondertekend door u. We gebruiken een aantal vervoerders om de levering aan u te garanderen. Onze kosten voor u dekken alle verzendkosten, verpakking en verzekering tot de waarde van de goederen die u koopt.

 

Als uw bestelling te laat verschijnt, moet u rekening houden met het volgende:

Levering vindt alleen plaats op werkdagen, van maandag tot en met vrijdag.

Er zijn bepaalde feestdagen die koeriers niet afhalen of bezorgen.

Het kan 24 uur duren voordat trackinginformatie op de UPS-website verschijnt.


Bestellingen die van maandag tot vrijdag worden geplaatst, worden de volgende werkdag verzonden. Bestellingen die op zaterdag tot en met zondag worden geplaatst, worden de volgende maandag verzonden. Afhankelijk van uw locatie en geselecteerde verzendmethode, kan de levertijd 2-10 werkdagen bedragen.


Wat als u uit bent wanneer uw bestelling aankomt?

Als u op pad bent wanneer het pakket aankomt, laat uw postbode of koerier een kaart achter met informatie over waar u uw discreet verpakte bestelling kunt ophalen

Als uw pakket naar het dichtstbijzijnde bezorgkantoor wordt gebracht, moet u uw pakket ophalen.

Als uw pakket naar het dichtstbijzijnde koeriersdepot wordt gebracht, kunt u het ophalen of laten bezorgen.

 

Wat als uw bestelling niet aankomt wanneer u verwacht?

Neem contact met ons op als uw levering meer dan 4 werkdagen te laat is.

 

Waar levert gsnkrs.com?

gsnkrs.com levert aan vele landen, zoals

Australië, België, Brazilië, Bulgarije, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Japan, Maleisië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigd Koninkrijk Staten vele anderen!